Der er stigende fokus på lean i industrien, og derfor udbyder vi nu et helt nyt kursusforløb, hvor deltagerne vil opnå et indgående kendskab til lean – og få et bevis på det.

Lean er et nøgleord for produktionsvirksomheder, der ønsker at optimere arbejdsgangen og forbedre konkurrenceevnen. Men ingen lean uden medarbejderne.

På Rockwool har vi et erkendt behov for at udnytte medarbejdernes potentiale bedre end vi hidtil har formået. Vores medarbejdere har til fulde evnerne til at tænke selvstændigt - de skal blot have lov. Det handler om at lade medarbejderne være så dygtige, som de kun kan blive, når ansvaret er deres eget. Ansvar er forudsætningen for at træffe rigtige og ansvarlige beslutninger. LEAN er et godt redskab til dette. Tavlemøder, problemløsning on-site, TPM, Kaizen m.fl. handler alle om at skabe gode rammer til medarbejdernes selvstændige og ansvarlige virke. Rockwool har ved hjælp af LEAN opnået et stærkt forbedret samarbejde i alle led, øget medarbejdertilfredshed med den øgede indflydelse, en klar forbedring af den daglige proces for fabriksoptimering (tavlemøder), et godt fundament for en vedvarende forbedring af de økonomiske nøgletal, og ikke mindst mod på mere LEAN.

Jens Ole Iversen, Lean Manager & ROPEX Coach, Rockwool Scandianavia

Derfor udbyder vi Industriens lean-kørekort som et nyt kursusforløb på 10 dage til medarbejdere i mindre og mellemstore virksomheder og til ledige, der gerne vil arbejde i industrien.

Med Industriens lean-kørekort kan deltageren:

- Forstå og arbejde med lean

- Udføre værdistrømsanalyser og sikre god lean-kultur

- Arbejde med forandring og problemløsning

- Arbejde med lean-målstyring

Efter endt kursusforløb får deltagerne et fysisk lean-kørekort.

- Med lean-kørekortet er hverken medarbejder eller arbejdsgiver i tvivl om hvilke kompetencer, der er tale om – klart, konsekvent og entydigt. Det er en rigtig god idé, siger Finn Brøndum, der er uddannelseschef i Grundfos.

 

Fakta om Industriens lean-kørekort

Industriens lean-kørekort varer 10 dage og består af fire AMU-kurser:

Produktionsoptimering for operatører (40658)

Praktisk anvendelse af lean-værktøjer (40659)

Systematisk problemløsning for operatører (43939)

Lean-support i produktionen (47085)

 

Find mere information og tilmeld dig på:

www.amukurs.dk/lean eller www.eucl.dk/kurser/kursusoversigt.aspx?KategoriId=1569

 

EUC Lillebælt

Kontaktperson: Afdelingsleder Benny Ziegler 7920 1190 eller [email protected]

DOWNLOAD HER
og læs om de forskellige muligheder