Skolehjemmet EUC Lillebælt

Skolehjem I Panorama 

Velkommen til

Skolehjemmet EUC Lillebælt 

På Skolehjemmet får du dit eget fuldt møblerede værelse med tv, wc og bad. Desuden har vi et par hyggelige opholdsrum med bl.a. bordfodbold, poolbord, bordtennis og storskærm.
Skolens kantine tilbereder alle måltiderne til beboerne. Måltiderne indtages i den tilstødende kantine morgen, middag og aften.
Vil vil på Skolehjemmet være tæt på dagligdagen på EUC Lillebælt og lokalområdet. Vores opgave er, at gøre skoleopholdet til et lærende og positivt ophold for alle aldersgrupper. Derfor holder personalet på skolehjemmet også til i centerbygningern, hvorfra de kan sikre det gode uddannelsesmiljø.


Åbningstider i skolehjemmets reception
Mandag kl. 11-13 samt kl. 15-23
Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17-23
Søndag (ikke helligdage) kl. 19-23
(primært for dem, der seneste fredag kl. 9:00 har anmodet om adgang til deres værelse fra om søndagen)
 

Kontakt

Du kan kontakte skolehjemmet på mail:[email protected] eller telefon 7920 1110

Ansøgning

For at få plads på skolehjemmet skal du søge om optagelse. Følg dette link: Ansøgning om plads på skolehjem

 

Skolehjem efter sommerferien

Hvis du skal bo på skolehjemmet efter sommerferien, er det vigtigt, at du ansøger om en plads inden torsdag d. 12. juli. Skolehjemmet vil være helt lukket i uge 29 og 30, og mail samt opkald vil ikke blive besvaret i disse uger. Administrationen holder lukket frem til og med uge 31, og skolehjemsansøgninger vil derfor ikke blive besvaret før end i uge 32.

Hvis du skal bo på skolehjemmet i uge 31 eller 32, og har spørgsmål til dette, kan skolehjemsleder Poul-Erik Rundhovde kontaktes via mail: [email protected] (Husk: ingen svar i uge 29 og 30)

Vi har plads på skolehjemmet, så hvis du har ansøgt efter d. 12. juli, så skal vi nok finde et værelse til dig, men du får først en indkaldelse i uge 32.

DOWNLOAD HER og læs om de forskellige muligheder

DOWNLOAD HER
og læs om de forskellige muligheder