Vælg din branche...
Gaffeltruck

Gaffeltruck

Gaffeltruck og gaffelstabler kurser for dig som arbejder på eller ønsker at arbejde inden for transportbranchen. Kurserne har forskellig varighed afhængig af om du er nybegynder eller erfaren. Kurserne kan evt. gennemføres i weekender. Der vil også være mulighed for at gennemføre gaffeltruckkurset på tysk eller engelsk. Kontakt skolen ved specielle ønsker.

Kran

Kran

For dig der ønsker at få et krancertifikat til lastbilmonteret kran D - E eller Mobil kran B Du skal opmærksom på der kommer nye regler fra 1 januar 2018.

Transport

Transport

For dig der er i vognmandsbranchen eller ønsker at blive kvalificeret til at udføre chaufførarbejde. Her finder du kurser omkring kørekort, farligt gods, særtransport og følgebil.

Lager

Lager

For dig der arbejder på lager eller ønsker at blive kvalificeret til at arbejde på et lager. Kurserne spænder fra praktiske lagerøvelser til økonomi og lagerstyring.

Guld og Sølv

Guld og Sølv

Korte og længerevarende kurser inden for guld- og sølvsmedeområdet.

Smed

Smed

Korte og længerevarende kurser inden for guld- og smedeområdet.

Lean

Lean

Korte og længerevarende kurser inden for området Lean, optimering, mindset, analyser mm. Herunder også kursuspakker, blandt andet Industriens Lean-kørekort.

Proces

Proces

Korte og længerevarende kurser inden for området proces og produktion, produktionsforståelse, -kemi og -optimering mm.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse

Korte og længerevarende kurser inden for området vedligehold. Eksempelvis praktisk vedligehold, vedligeholdelsessystemer, -metoder og –fremgangsmåder.

IKUF

IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond. Kursuspakker særligt tilrettelagt til brug i forbindelse med IKUF. Alle skal dog være velkommen, til at tilmelde sig kurserne.

Øvrige

Øvrige

Her finder du øvrige kurser vi tilbyder.

RKV

RKV

Realkompetencevurdering

Total koncept

Total koncept

Lad os sikre at dine medarbejdere kommer på de nødvendige kurser inden deres lovpligtige certifikater udløber.

Positivlisten

Positivlisten

Positivlisten består af kurser og uddannelsesforløb, som du har mulighed for at deltage på, når du som ledig modtager dagpenge og er godkendt til 6 ugers jobrettet uddannelse

Kontakt

Kontakt

Kontakt information til vores kursusadministration