Årets læreplads

31. okt 2011

Årets læreplads på EUC Lillebælt gik til Klaus Guldsmed

Jeanette Hvam 20 år, er i lære som guldsmed hos Klaus Guldsmed i Thisted. Det er hun så glad for, at hun har indstillet virksomheden til årets læreplads 2011.

Lokalt har de vundet den fine titel, og går nu videre i konkurrencen om at vinde titlen som hele Danmarks bedste læreplads 2011. For at indstille sin læreplads er kravene blandt andet at eleven trives socialt, har gode arbejdsforhold, bliver respekteret både for sit arbejde og som menneske, har udfordrende opgaver, og at lærepladsen har gjort noget særligt for eleven.

Klaus Guldsmed var sammen med Jeanette Hvam onsdag d. 26. oktober i Fredericia på EUC Lillebælt for at få overrakt en diplom for udnævnelse til årets lokale læreplads 2011. Det er på EUC Lillebælt Jeanette er på skoleophold under uddannelsen til guldsmed.

I sin indstilling skriver Jeanette, at Klaus guldsmed har været meget opmærksom på at hun hele tiden er med i beslutningsprocesserne. Et eksempel er at når der skal indkøbes værktøj tager de sammen på messe og bestiller værktøjet. Turen bliver kombineret med socialt hygge for hele arbejdspladsen med overnatning i København. Inden Jeanette skal på skole får hun specielle og udfordrende opgaver der er med til at ruste hende fagligt.

Alt i alt en rigtig god læreplads hvor eleven trives både socialt og fagligt.

På billedet ses fra venstre: Jeanette Hvam, Direktør Klaus Pedersen Klaus Guldsmed og Direktør Lars Middelboe EUC Lillebælt

IMG_5184.jpg