EUC Lillebælt

Teknikervej 2,
7000 Fredericia

Tlf. +45 7920 1111
E-mail [email protected]

CVR 68501113
EAN 5798000553927

Facebook
Instagram
Linkedin

Sikker mail

Bliv elev

Søg

Din søgning på '""' gav 439 resultat(er).

Praktiske informationer

Se vores karakterer, fuldførelsesprocent og studieplaner. Læs mere her.

Åbent Hus

Kom på besøg, når HTX Lillebælt åbner dørene op for årets Åbent Hus arrangement. Læs mere her.

Studieretninger

Se vores spændende studieretninger på Gymnasiet HTX Lillebælt. Læs mere her.

Kommunikation

Lær at arbejde fra idé til færdigt medieprodukt med kreative, kommunikative løsninger til problemstillinger fra virkeligheden. Læs mere om studieretningen her.

Bioteknologi

Samfundet er fyldt med biologiske problemstillinger. Lær at anvende moderne biologi til at finde produktløsninger, der kan forbedre verden. Læs mere om studieretningen bioteknologi her.

Teknologi & Design

Bliv en del af den teknologiske udvikling gennem design, udvikling og fremstilling af teknologiske produktløsninger. Læs mere om studieretningen teknologi & design her.

Naturvidenskab

Forstå verden gennem matematik og fysik, kemi eller informatik. Vi laver eksperimenter og udregner, hvordan verden hænger sammen. Læs mere om studieretningen naturvidenskab her.

Årskalender

Følg med i de vigtige datoer gennem skoleåret.

Brobygning

Du vil i løbet af dit ophold få en introduktion til HTX, som er et gymnasium med fokus på naturvidenskab og teknologi. Vort håb er, at du efter dit besøg bliver afklaret om, hvorvidt HTX er det rigtige valg for dig. Du vil opleve, hvad der kendetegner HTX, høre hvilke muligheder en HTX-uddannelse giver i forhold til dine fremtidsplaner, og du vil møde nuværende elever, som kan fortælle om hverdagen på HTX.

Hold dig opdateret

Hvis du ikke allerede går på Gymnasiet HTX Lillebælt, kan du løbende få oplysninger om aktuelle begivenheder på vores gymnasium, som f.eks. åbent hus eller informationsmøder. Du skal blot udfylde denne formular, hvorefter du vil modtage mails, når der sker noget spændende.