EUC Lillebælt

Teknikervej 2,
7000 Fredericia

Tlf. +45 7920 1111
E-mail [email protected]

CVR 68501113
EAN 5798000553927

Facebook
Instagram
Linkedin

Sikker mail

Bliv elev

Velkommen i studie[-]vejledningen

På EUC Lillebælt råder vi over en vejleder på hver af vores 3 adresser. For at komme i kontakt med en vejleder, kan du følge den enkelte vejleders kontaktinformationer.

Da alle vores vejledere også underviser, er det ikke sikkert, at du kan træffe dem på telefonen. Du er altid velkommen til at sende dem en mail, så svarer de så hurtigt som muligt (indenfor to hverdage). Du er også velkommen til at ringe til skolen.

Nedenfor er de enkelte vejledere og deres speciale nævnt:

Inger Dahl Nissen
Studie- og erhvervsvejleder
+4579201192
[email protected]
Specialer: Elektriker, Træfagenes byggeuddannelse (tømrer), Automatik & proces, Procesoperatør, Industrioperatør.

Peter Grøn
Studie- og erhvervsvejleder
+4579201279/+4520522512
[email protected]
Specialer: Togklargøring, Lager & terminal, Vejgodstransport (lastbilchauffør), Kranfører, Havn & terminal, Lufthavn, Disponent.

Laila Wilkinson
Studie- og erhvervsvejleder
+4579201161
[email protected]
Specialer: Personvognsmekaniker, Smed, Produktør, Industritekniker, Guld- & sølvsmed.


Hvad kan vi hjælpe dig med?

Når man er startet på skolen, er det elevens kontaktlærer, der sørger for, at ens uddannelsesplan bliver gennemgået og godkendt i Elevplan. Det er ligeledes kontaktlæreren, der i tilfælde af justeringer sørger for, at disse bliver foretaget i Elevplan.

Hvis en elev er frafaldstruet, tilbyder skolen eleven en individuel vejledningssamtale. Denne samtale har til formål at fastholde eleven i den aktuelle uddannelse eller finde alternative muligheder.

I tilfælde af udmeldelse af en elev sker dette kun efter samtale med uddannelseslederen for den pågældende afdeling.

Merit

Som elev har du mulighed for at få merit. Det vil sige, at hvis der er noget, som du kan i forvejen, skal du ikke i gennem det igen. Merit betyder normalt, at man er fritaget for undervisning og/eller eksamen.

Der kan være tilfælde, hvor det er i din interesse at følge undervisningen på trods af merit. Undervisningen kan også være fagrettet og derfor obligatorisk. Du bliver gjort bekendt med konsekvenserne af evt. merit.

Det er normalt den enkelte faglærer, der giver meritten i samarbejde med administrationen.

Studievalg Sydjylland og eVejledning

GVU og merit

Bliv elev

Er du klar til en spændende hverdag, som forbereder dig på din fremtidige karriere? Bliv en del af et fagligt og socialt studiemiljø med både teoretisk og praktisk undervisning.

Ansøg nu

Bliv kontaktet af en vejleder

Du kan blive kontaktet af en af vores vejledere. Send os dine oplysninger og beskriv kort det emne, du gerne vil snakke med os om.

Bliv kontaktet