EUC Lillebælt

Teknikervej 2,
7000 Fredericia

Tlf. +45 7920 1111
E-mail info@eucl.dk

CVR 68501113
EAN 5798000553927

Facebook
Instagram
Linkedin

Bliv elev

Cookies og persondata

Ejeroplysninger

EUC Lillebælt

Teknikervej 2, 7000 Fredericia

CVR 68501113

Tlf. +45 7920 1111

E-mail info@eucl.dk

Cookies på vores website

Cookies er en lille tekstbesked, der typisk bliver lagt på din computer, når du bruger en internettjeneste. En cookie kan også lægges midlertidigt på din computer i forbindelse med en aktivitet på en tjeneste for så at blive slette igen, når du forlader tjenesten.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger.

Cookies er en teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Cookies anvendes til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site. Sådan kan vi dokumentere antal besøgende over for eventuelle annoncører og samarbejdspartnere.

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Google Analytics, der er en netanalyseservice leveret af Google, Inc. ("Google").

Google Analytics bruger cookies for at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan brugeren anvender siden, hvor mange der besøger hjemmesiden samt hvilken hjemmeside du besøgte, inden du besøgte vores hjemmeside.

Vi bruger disse oplysninger til at udarbejde rapporter og forbedre hjemmesiden. Informationen sendes i anonymiseret form til serveren. De oplysninger, der fremskaffes af cookies om din brug af hjemmesiden (deriblandt din IP-adresse), vil blive overført til og opbevaret af Google på servere i USA. Google vil bruge disse oplysninger til at vurdere din brug af hjemmesiden, til at sammenstille rapporter om hjemmesidens aktivitet for hjemmesideoperatører og give andre ydelser i forbindelse med aktiviteter på hjemmesiden og brugen af nettet. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjepart, hvor dette kræves ved lov, eller hvor disse tredjeparter behandler oplysningerne for Google.

Ved at bruge EUC Lillebælts hjemmeside indvilger du i, at Google behandler data om dig på den måde og med det formål, der er anført ovenfor. Cookies fra Google Analytics opbevares i op til 12 måneder.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Brug af personoplysninger og sikkerhed

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Både i forbindelse med at du benytter vores website, men også i forbindelse med dine henvendelser og tilmeldinger til uddannelse indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Ved din anvendelse af vores website indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger via bl.a. Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I forbindelse med dine henvendelser og tilmeldinger hos os vedrørende uddannelse behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt CPR-nummer.

Personoplysninger deles med en række offentlige myndigheder og institutioner i forbindelse med din uddannelse i det omfang EUC Lillebælt er forpligtet hertil. Derudover afgives personoplysninger aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Personoplysninger bruges kun til det formål, de er afgivet til, herunder at sikre at vi kan udføre vores services for dig, eksempelvis i forbindelse med at du gennemfører din uddannelse.

Oplysningerne bruges derudover til statistiske formål, for at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.

Oplysninger indsamlet via din anvendelse af vores hjemmeside anvendes udelukkende i opsummeret form; f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier. Data om den enkelte brugers anvendelse af tjenesterne videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Med undtagelse af data indsamlet ved brug af Google Analytics, anvender vi kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos EUC Lillebælt, skal du rette henvendelse på info@eucl.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt direkte til Datatilsynet.