EUC Lillebælt

Teknikervej 2,
7000 Fredericia

Tlf. +45 7920 1111
E-mail [email protected]

CVR 68501113
EAN 5798000553927

Facebook
Instagram
Linkedin

Sikker mail

Bliv elev

Bliv klar til fremtiden

Vi udbyder målrettede erhvervsuddannelser (EUD), uddannelser på teknisk gymnasium (HTX) samt en lang række efteruddannelser, der gennemføres som AMU-uddannelser eller som særligt tilrettelagte forløb tilpasset virksomhedernes aktuelle behov.

For studerende og kursister, der har behov for indkvartering, råder skolen over Skolehjemmet EUC Lillebælt, der er placeret tæt på skolen.

Bliv klar til fremtiden

EUC Lillebælt er dybt forankret i det lokale miljø, hvor vi arbejder tæt sammen med de lokale virksomheder, hvilket alle vores uddannelser benytter sig af. Det giver gode muligheder for, at de erhvervsstuderende kan finde en læreplads, mens undervisningen på HTX ofte tager udgangspunkt i problemstillinger fra virksomhederne.

Skolen prioriterer læring, faglighed og fællesskab. Under uddannelserne er der derfor både fokus på, at eleverne lærer det, der forventes af arbejdspladser og videregående uddannelser, mens nye bekendtskaber og sammenhold blandt undervisere og elever ligeledes medfører en personlig udvikling. Begge dele er med til at styrke elevernes fremtidige karrieremuligheder.

Vores kompetente undervisere er alle passionerede og holder sig løbende opdateret på de nyeste tendenser inden for deres fag. Det gælder for alle vores uddannelser, at underviserne står til rådighed for eleverne, når de har brug for det, mens skolen i alle sammenhænge tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger, evner og behov. Der arbejdes både teoretisk og praktisk i projektorganiserede forløb, hvor eleverne vil lære basal teori, som herefter kan udføres i praksis.

Vores erhvervsuddannelser har de fornødne materialer, maskiner, køretøjer, programmer og værksteder til rådighed, så vores elever er sikret grundlaget for den bedst mulige læring. Afdelingerne er bredt ud over Teknikervej, men centreret omkring høj faglighed, så eleverne får den undervisning, som en arbejdsplads forventer af dem.

Gymnasiet HTX Lillebælt arbejder projektorienteret med teori og praktiske øvelser og eksperimenter, som tager udgangspunkt i lokale og globale problemstillinger. Vores nye bygning skaber rammerne for gymnasiet, hvor de nye klasselokaler, faglokaler og fællesarealer giver eleverne mulighed for at udforske deres nysgerrighed og fordybe sig i et kreativt og rumligt studiemiljø.

Bliv elev

Er du klar til en spændende hverdag, som forbereder dig på din fremtidige karriere? Bliv en del af et fagligt og socialt studiemiljø med både teoretisk og praktisk undervisning.

Ansøg nu

Bliv kontaktet af en vejleder

Du kan blive kontaktet af en af vores vejledere. Send os dine oplysninger og beskriv kort det emne, du gerne vil snakke med os om.

Bliv kontaktet